Ekstranetas | Virtuali mokymosi aplinka

Šiaulių profesinio rengimo centras
Juridinių asmenų registras
Kodas 300039668

Gardino g. 4, LT-78231 Šiauliai
Tel. (8 41) 55 25 89
Faks. (8 41) 39 01 72
El. paštas info@sprc.lt


pirkimai.gif
DARBDAVIAMS.gif
SUAUGUSIUJU MOKYMAS.gif
PASLAUGOS.gif




Virėjas

Airidas Inda, virėjo specialybės absolventas

Airidas Inda.jpeg

Baigęs gimnaziją pasirinkau mokytis virėjo specialybės Šiaulių PRC Prekybos ir verslo skyriuje. Ir tai nebuvo tik paprastas pasirinkimas, kad kažką baigsiu ir tiek... Nuo mažens mėgau gaminti ir eksperimentuoti, tas pomėgis išliko – mėgstu kurti, improvizuoti ir gaminti įvairius patiekalus. Svajojau ir svajoju tapti puikiu virėju, o gal ir turėti savo restoraną... Pradėjęs mokytis virėjo specialybės supratau, kad einu teisinga linkme.
Dalyvaudamas „Erasmus+“ projekte turėjau puikią galimybę išvykti stažuotis į Portugalijos maitinimo įmones. Dvejus metus iš eilės dalyvavau Litexpo parodų rūmuose Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos organizuotame konkurse „Mokinių-virėjų komanda 2016“, kuriame užėmėme trečiąją vietą.
Mano pomėgiai: maisto gaminimas, darbai iš medžio, automobilių sportas, pažintinės kelionės.

Karolina Belousovaitė, virėjo specialybės absolventė

Karolina Belousovaitė.jpg

Esu įgijusi kinezeterapeutės specialybę, tačiau visada jaučiau trauką kulinarijai ir domėjausi gaminimo paslaptimis. Tad ir virėjos specialybę pasirinkau neatsitiktinai. Labai mėgstu gaminti (nuo pat mažų dienų padėdavau mamai virtuvėje) ir niekados nepraleidžiu progos išbandyti ką nors naujo. Besimokydama Prekybos ir verslo skyriuje įgijau ne tik teorinių žinių, bet ir atliekant praktinį mokymą, dirbant mokyklos valgykloje, padedant mokytojoms ruoštis banketus įgijau daug praktinių įgūdžių. Dvejus metus iš eilės dalyvavau Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos organizuotame konkurse „Mokinių-virėjų komanda 2016“, kuriame su kolega užėmėme trečiąją vietą.
Esu atsakinga, darbšti, tvarkinga, reikli sau. Visada stengiuosi kuo geriau atlikti man paskirtą darbą. Stengiuosi nuolat tobulėti šioje srityje ir išbandyti naujas technologijas, receptūras. Puikiai sekasi dirbti komandoje. Darbo metu išlieku rami ir esu pasirengusi padėti kolegoms, jeigu jiems prireikia mano pagalbos.

Simona Šimkutė, virėjo specialybės absolventė

Simona Šimkutė.jpg

Sakoma, kad priimti sprendimai turi įtakos mūsų ateičiai, todėl virėjo specialybę pasirinkau neveltui, norėjau išmokti ir įgyti naudingos patirties. Iš pirmo žvilgsnio virėjo specialybė atrodo lengva, tačiau norint tapti tikrai gera virėja, reikia daug mokytis ir tobulėti. Besimokydama įgijau ne tik teorinių žinių, bet ir daug praktinės patirties ruošiant įvairius patiekalus pobūviams, furšetams ir pan.
Esu aktyvi ir darbšti, iššūkių nebijau ir lengvai prisitaikau prie įvairių situacijų, todėl būtent tai padeda gerai atlikti savo pareigas ir tobulėti. Mano gyvenimo šūkis – tobulėjimui ribų nėra!

Simona Bortkevičiūtė virėjo specialybės absolventė

Simona Bortkeviciute.jpg

Virėjo specialybę pasirinkau dėl didelio noro išmokti puikiai gaminti patiekalus ir nustebinti ne tik savo artimuosius, bet ir būsimus darbdavius.
Mokantis laikas bėga išties greitai, tad stengiuosi kuo daugiau įgyti žinių apie maisto gaminimą, skonių bei produktų suderinamumą bei patiekalų estetinį patiekimą. Kadangi tai mano svajonių specialybė, tad noriu ir toliau tęsti mokymąsi šioje srityje, būti universalia ir įgyti konditerio specialybę.
Esu reikli sau, turiu didelį atsakomybės ir pareigingumo jausmą, visada gebu puikiai atlikti pavestą darbą ir siekiu savo užsibrėžto tikslo.

lama_bpo_baneris.jpg
vet mobility.JPG
OpenProf.jpg
svajoniu_profesija.gif
geriausi.jpg
OPA-baneris.jpg
video_parastes.gif
Centro laikraštis
laikrastis-mes_.gif