bg

Padavėjas ir barmenas

Būsimasis padavėjas ir barmenas mokosi:

  • aptarnauti įvairaus amžiaus klientus,
  • patarti ir paaiškinti, kaip išsirinkti norimus patiekalus, prie jų tinkamus gėrimus,
  • patiekti lankytojams patiekalus ir gėrimus,
  • serviruoti stalus salėje ar prie baro,
  • priimti atskirus užsakymus,
  • aptarnauti lankytojus šventiniuose pobūviuose ir priėmimuose,
  • gaminti nesudėtingus patiekalus ir gėrimus,
  • užsakyti, priimti prekes ir tikrinti jų kokybę,
  • tvarkyti įvairius materialinių vertybių ir finansinės apskaitos dokumentus.

Darbo pobūdis.
Įgijęs padavėjo ir barmeno kvalifikaciją, gali dirbti privačiose ir visuomeninėse viešojo maitinimo įstaigose (restoranuose, kavinėse, baruose, viešbučiuose, užkandinėse ir pan.).

Mokymasis.
Padavėjo ir barmeno kvalifikaciją įgysi Šiaulių profesinio rengimo centro Prekybos ir verslo skyriuje.
Mokymosi trukmė 9 mėn.
Valstybės nefinansuojamos vietos kaina už visą programą – 3270,00 Eur