patarti ir paaiškinti, kaip išsirinkti norimus patiekalus, prie jų tinkamus gėrimus,
patiekti lankytojams patiekalus ir gėrimus,
serviruoti stalus salėje ar prie baro,
priimti atskirus užsakymus,
aptarnauti lankytojus šventiniuose pobūviuose ir priėmimuose,
gaminti nesudėtingus patiekalus ir gėrimus,
užsakyti, priimti prekes ir tikrinti jų kokybę,
tvarkyti įvairius materialinių vertybių ir finansinės apskaitos dokumentus.
Darbo pobūdis. Įgijęs padavėjo ir barmeno kvalifikaciją, gali dirbti privačiose ir visuomeninėse viešojo maitinimo įstaigose (restoranuose, kavinėse, baruose, viešbučiuose, užkandinėse ir pan.).
Mokymasis. Padavėjo ir barmeno kvalifikaciją įgysi Šiaulių profesinio rengimo centro Prekybos ir verslo skyriuje. Mokymosi trukmė 9 mėn. Valstybės nefinansuojamos vietos kaina už visą programą – 3270,00 Eur
Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais.
Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.
Kad veiktų užklausos forma, naudojame sistemą „Google ReCaptcha“, kuri padeda atskirti jus nuo interneto robotų, kurie siunčia brukalus (angl. spam) ir panašaus tipo informaciją.
Taigi, kad šios užklausos forma užtikrintai veiktų, jūs turite pažymėti „Sutinku su našumo slapukais“.