prižiūrint aukštesnės kvalifikacijos darbuotojui, parinkti maisto produktus ir žaliavas,
atlikti jų pirminį apdorojimą,
gaminti nesudėtingos technologijos pusgaminius ir patiekalus.
Darbo pobūdis. įgijęs virėjo kvalifikaciją ir prižiūrimas aukštesnės kvalifikacijos darbuotojo, galės dirbti įvairių tipų maitinimo paslaugas teikiančiose įmonėse.
Mokymasis. Virėjo specialybę įgysi Šiaulių profesinio rengimo centro Prekybos ir verslo skyriuje. Mokymosi trukmė 34 mėn. Valstybės nefinansuojamos vietos kaina už visą programą – 3938,00 Eur
Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais.
Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.
Kad veiktų užklausos forma, naudojame sistemą „Google ReCaptcha“, kuri padeda atskirti jus nuo interneto robotų, kurie siunčia brukalus (angl. spam) ir panašaus tipo informaciją.
Taigi, kad šios užklausos forma užtikrintai veiktų, jūs turite pažymėti „Sutinku su našumo slapukais“.