gaminti pirmuosius, antruosius, trečiuosius patiekalus ir juos patiekti,
dirbti su maisto ruošimo mašinomis ir inventoriumi,
pažinti pagrindines žaliavų rūšis, kokybės rodiklius, saugojimo sąlygas ir terminus, technologinius įrenginius, inventorių, mitybos technologijos, gamybos organizavimo pagrindus.
Darbo pobūdis. Įgijęs virėjo kvalifikaciją, gali dirbti viešbučiuose, restoranuose, užkandžių baruose, kavinėse, ligoninių, mokyklų ar kitų įmonių virtuvėse.
Mokymasis. Virėjo kvalifikaciją įgysi Šiaulių profesinio rengimo centro Prekybos ir verslo skyriuje. Mokymosi trukmė 34 mėn. Valstybės nefinansuojamos vietos kaina už visą programą – 6064,00 Eur
Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais.
Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.
Kad veiktų užklausos forma, naudojame sistemą „Google ReCaptcha“, kuri padeda atskirti jus nuo interneto robotų, kurie siunčia brukalus (angl. spam) ir panašaus tipo informaciją.
Taigi, kad šios užklausos forma užtikrintai veiktų, jūs turite pažymėti „Sutinku su našumo slapukais“.